Evidentaal
  • Home
  • Praktijk
  • Behandelingen
  • Informatie
  • Inschrijving
  • Route & contact

Tanden bleken

Lachen met zelfvertrouwen!

Dat kan! En dat begint met dagelijkse verzorging en reiniging van uw gebit. Daarnaast kan regelmatig bezoek aan uw tandarts, mondhygiënist(e) of preventie assistente bijdragen aan een stralende lach.

Het kan zijn dat uw gebit ondanks uw aandacht en zorg in de loop van de jaren toch geler en donkerder wordt. 

Wij helpen u graag om uw tanden weer witter te maken.

Thuis bleken

Uw tanden kunnen in de loop der jaren donkerder worden. Roken en het drinken van koffie en thee kunnen bijdragen aan het verkleuren van uw gebit.

Wij van Evidentaal maken bleeklepels op maat voor u zonder lange wachttijd. U ontvangt van ons de op maat gemaakte bleeklepels en de speciale bleekgel en u kunt thuis aan de slag!

Zo kunt u zelf bleken wanneer het u uitkomt!

ICON behandeling

Soms zijn er witte vlekken (white spots) op tanden te zien na het verwijderen van een beugel. Kalkvlekjes of fluorose? Met een ICON- behandeling zou u deze white spots kunnen verhelpen.

De behandeling met ICON werkt op basis van infiltratie in de white spots. Deze innovatieve methode kan daarom gebruikt worden voor esthetische behandelingen van voortanden. Nog belangrijker: u kunt de praktijk verlaten met resultaat. SAME DAY DENTISTRY! 

Bij ICON hoeft er niet aan de tand geslepen te worden en wordt een gezonde tandstructuur behouden. ICON is een tandvriendelijke en pijnloze behandeling in slechts één zitting. Wilt u weten of dit iets voor u is? Vraag ernaar bij uw tandarts of bel met onze receptie.