Evidentaal
  • Home
  • Praktijk
  • Behandelingen
  • Informatie
  • Inschrijving
  • Route & contact

Impressie
van de praktijk

Wij van Evidentaal willen onze patiënten een fijne plek bieden waar patiënten terecht kunnen voor optimale tandheelkundige zorg. 

Dat houdt in dat wij een behandelplan opstellen, waarbij we rekening houden met uw zorgvraag, uw wensen en uw mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat u meedenkt en wij bespreken duidelijk de verschillende behandelmogelijkheden met u. Wij streven ernaar om samen met u tot een optimaal tandheelkundig zorgaanbod kunnen komen en willen graag een langdurige behandelrelatie met u opbouwen.

Wij bieden u het complete pakket aan tandheelkundige zorg aan om uw gebit mooi, gezond en sterk te houden.

We geloven in transparantie, communicatie en goede mondzorg.

Wij verwelkomen u graag in onze praktijk

Schrijf u hier in

Meer weten over onze behandelingen?

Purdey Boenink-Axwijk

Tandarts met Passie en Missie, Geïnspireerd door Vertrouwen en Reflectie!

Ik heb mijn opleiding Mondhygiëne en Tandheelkunde gevolgd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Na mijn afstuderen in 2007 heb ik in verschillende praktijken in de Zaanstreek en Amsterdam gewerkt als tandarts. Mijn tandheelkundige reis heeft me geleid tot waar ik nu ben - de trotse praktijkhouder van Evidentaal.

Purdey Boenink-Axwijk: Tandarts met Passie en Missie, Geïnspireerd door Vertrouwen en Reflectie

Hier in Evidentaal breng ik mijn schat aan ervaring, liefde voor preventieve tandheelkunde en vooruitstrevende innovaties in de wereld van de tandheelkunde samen.

Mijn missie is glashelder: Ik wil dat iedereen die mijn tandartsstoel verlaat dat doet met een zelfverzekerde glimlach op hun gezicht en vol vertrouwen de wereld tegemoet treedt.

Bij Evidentaal draait alles om jou als patiënt. We luisteren aandachtig naar je wensen, bespreken samen de mogelijkheden, en dragen gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor de best mogelijke zorg voor jouw mondgezondheid.

En laten we niet vergeten, ons logo is niet zomaar een afbeelding. Als je het een kwartslag draait naar rechts, onthult het een spiegel waarin jij naar je stralende gebit kunt kijken. Dit symboliseert onze toewijding aan het creëren van die zelfverzekerde glimlach die je verdient.

Evidentaal:

duidelijke taal in mondzorg.